Huollot

Mainioxin on paras ratkaisu yrityksille, jotka haluavat optimoida kunnossapitoprosessinsa. Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, tehokkailla raportointiominaisuuksilla ja Mainioxin huoltomoduuli on täydellinen työkalu, jonka avulla voit hallita ylläpitotarpeitasi helposti.

Helpota yrityksen huoltojen tiedonhallintaa

Virtaviivainen kunnossapidon tiedonhallinta

Mainioxin huoltomoduulin avulla voit helposti tallentaa ja hallita tärkeitä tietoja laitteistasi ja omaisuudestasi. Voit määrittää laitteillesi ja omaisuudellesi yksilöllisiä tunnisteita, merkkejä, malleja, sarjanumeroita, kuvia, luokkia ja kuvauksia/ohjeita. Voit myös linkittää laitteita varaosiin ja yhteystietoihin, jolloin kaikki asiaan liittyvät tiedot ovat helposti saatavilla yhdestä paikasta.

Kuvakaappauksessa on yksityiskohtainen näkymä Mainiox-ohjelmistoon tallennetuista laitetiedoista, mukaan lukien laitteen tekniset tiedot, käyttöohjeet ja muut olennaiset tiedot. Nämä tiedot helpottavat laitteen hallintaa ja huoltoa.
Kuvakaappauksessa esitellään Mainiox-ohjelmiston kattava huoltokalenteri ja tehokas ennakoiva kunnossapitotoiminto, jotka mahdollistavat huoltotehtävien helpon ja tehokkaan suunnittelun, aikataulutuksen ja seurannan.

Luo helposti huoltotehtäviä

Vaivaton huoltotehtävän luominen ja suorittaminen

Mainioxin avulla voit helposti luoda huoltotehtäviä laitteillesi ja omaisuudellesi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit ajoittaa huoltotehtävän ja saada muistutussähköpostin sen erääntymispäivänä ja suorittaa huollon tai voit luoda huoltotehtävän, joka on jo suoritettu ja syöttää tarvittavat tiedot sovellukseen. Kun kuittaat huoltotehtävän valmiiksi, voit lisätä tehtävään käytetyt varaosat ja niihin liittyvät kustannukset, jolloin sovellus laskee nämä arvot automaattisesti ja lisää loppusumman ylläpitokustannuksiin.

Kaikkien tehtyjen huoltojen raportit yhdestä paikasta

Kattava huoltohistoria

Huoltohistorian avulla löydät helposti kaikki suoritetut huoltotehtävät huoltohistoriasivulta. Tämä ominaisuus virtaviivaistaa ylläpidon hallintaprosessia ja antaa sinulle kattavan näkymän kaikista laitteidesi ja resurssien suorittamista tehtävistä.

Mainiox-ohjelmistoon tallennettu kuvakaappaus tarjoaa kattavan huoltohistorian koneista ja laitteista. Se tarjoaa nopean ja selkeän yhteenvedon suoritetuista huoltotoimenpiteistä, mikä varmistaa laitteiden luotettavan toiminnan ja helpottaa huoltotehtävien suunnittelua ja seurantaa.
Mainiox-ohjelmiston kuvakaappauksessa esitetään selkeästi laitekohtaiset kustannukset edelliseltä kuukaudelta, vuosineljännekseltä ja vuodelta. Tämä ominaisuus tarjoaa käyttäjille arvokasta tietoa laitteidensa kustannusrakenteista eri aikaväleillä.

Pysy kartalla kustannuksista

Tarkka ylläpitokustannusanalyysi

Ohjelmistolla voit helposti seurata ja analysoida kunkin laitteen ja omaisuuden ylläpitokustannuksia ajan mittaan. Sovellus tarjoaa yksityiskohtaisen kustannuserittelyn viimeiseltä kuukaudelta, vuosineljännekseltä ja vuodelta ja vertaa näitä lukuja edelliseen ajanjaksoon. Tämän ominaisuuden avulla voit tunnistaa alueet, joilla voit säästää rahaa ja optimoida huoltoprosessisi.

Ennakkohuollot

Ennakoivan kunnossapidon suunnittelu

Mainioxin huoltomoduulin avulla voit luoda ennaltaehkäiseviä huoltosuunnitelmia kullekin laitteelle ja omaisuudelle varmistaen, että kaikki tarvittavat tehtävät ajoitetaan ja suoritetaan ajallaan. Kun ennaltaehkäisevä huoltosuunnitelma on luotu, se lisätään automaattisesti huoltokalenteriin. Kun jokainen ajoitettu huoltotehtävä on suoritettu, kalenteriin luodaan automaattisesti uusi tehtävä tietyn määrän päiviä myöhemmin. Tämä aikavälin arvo voidaan määrittää helposti ennaltaehkäisevän huoltosuunnitelman luomisen tai muokkaamisen aikana, jolloin varmistetaan, että oikeat tehtävät ajoitetaan aina oikeaan aikaan.

Kuvakaappauksessa esitellään "Luo ennakkohuolto" -näkymä, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan suunnitella ja aikatauluttaa ennaltaehkäisevää huoltoa, mikä edistää laitteen optimaalista suorituskykyä ja vähentää odottamattomia vikoja.
Kuvakaappauksessa näkyvät Mainiox-ohjelmistoon tallennetut laitteeseen liittyvät liitetiedostot, kuten tekniset käyttöohjeet, kuvat ja dokumentaatio. Nämä tiedostot tarjoavat arvokasta tietoa laitteen huollosta, ylläpidosta ja käytöstä.

Pidä tärkeät tiedostot tallessa

Helppo tiedostonhallinta

Mainioxin huoltomoduulin avulla voit helposti ladata ja tallentaa kuhunkin laitteeseen ja omaisuuteen liittyviä kuvia, dokumentteja ja oppaita sen omalle sivulle. Näin voit säilyttää kaikki olennaiset tiedot yhdessä paikassa ja käyttää niitä nopeasti aina, kun tarvitset niitä.

Älä anna tehottoman ylläpidon hillitä sinua. Ota yhteyttä Mainioxiin jo tänään saadaksesi lisätietoja huoltomoduulistamme ja aloittaaksesi huoltoprosessisi virtaviivaistamisen.